Disseny gràfic a Menorca

A Bro Marketing som artistes digitals, treballam amb l’objectiu de projectar missatges a través de la imatge. Ens dedicam al disseny gràfic a Menorca, és a dir, donam vida a la identitat de la teva empresa amb l’objectiu de poder identificar-la i diferenciar-la de les altres.

Diseño Gráfico en Menorca
Diseño gráfico en Menorca
Creativitat. Això ens defineix

Treballam per comprendre, visualitzar i conceptualitzar el que la teva empresa necessita transmetre. Som capaços de convertir-nos en un empresari aeroespacial com tu per tal d’entendre quins valors vols transmetre als teus clients. Som conscients que el contingut és el rei, però no hem d’oblidar que el format i disseny poden establir la diferència entre l’èxit i el fracàs.

Com expressaràs la teva marca?

L’estrella de la teva marca. Serà el cor de la teva imatge de marca, però recorda: el logotip no ho és tot.

Flyers, fulls de mà, díptics, tríptics, revistes, catàlegs, etc.

Anuncis, tanques publicitàries, gràfica exterior, pòsters, cartells, etc.

Dissenys creatius per a bàners, webs, xarxes socials, disseny de mailings, etc.

Branding? Què és aquesta paraula, bro?

És un anglicisme emprat en marketing que fa referència al procés de fer i construir una marca. Però va més enllà del disseny d’un simple logotip: gestionam la teva marca amb l’objectiu de fer-la coneguda, desitjada i amb una imatge positiva en la ment i el cor dels consumidors.

Feim que els teus clients desitgin el teu negoci

No importa el petit que sigui el teu negoci local, ni en quin sector desenvolupes la teva activitat, esteim segurs que ets una marca i si no la gestiones adequadament tens un dilema. Per què? Perquè moltes de les decisions de compra tenen potents connexions emocionals. El nostre objectiu és desenvolupar un branding adequat per expandir la marca en el mercat, posicionar-la com un referent i sobretot situar-la en la ment dels consumidors de manera directa o indirecta

Essencials en el Branding:

Naming

Identitat corporativa

Arquitectura de marca

Lleialtat de marca

Posicionament