El 59% dels consumidors consulta les xarxes socials abans de realitzar una compra

Les xarxes socials a Menorca són un canal d’informació i influència a l’hora de consumir productes o serveis. I en aquest món globalitzat en què vivim actualment, el 56% dels espanyols considera que les xarxes influeixen a l’hora de consumir, i el 59% declara haver cercat informació sobre productes en xarxes socials abans de realitzar una compra. A més, segons l’estudi realitzat per IAB sobre les Xarxes Socials 2020, un de cada tres usuaris declara que les marques que tenen perfil en xarxes socials els inspiren més confiança. No deixis que la teva empresa deixi de generar confiança per estar out d’aquest món!

 

Les empreses a Menorca necessiten una gestió professional en les seves xarxes socials

La majoria d’empresaris no tenen temps per dur l’administració i gestió de les seves xarxes socials. I ja sabem que «com més frisses, més tropisses». Per açò, a Bro Marketing trobaràs l’ajuda que estàs buscant per aconseguir els teus objectius de marketing i captar el teu públic objectiu dins i fora de Menorca.

Les persones cerquen la teva empresa a Menorca

Ens jugam una ensaïmada que alguna vegada has cercat algun producte que t’interessava a través de les xarxes socials, amb la intenció de saber si hauries de confiar o no en aquesta marca. Per la mateixa regla de tres, sigui un hotel, un restaurant, una ferreteria, una panaderia, una botiga de roba o una immobiliària, esteim segurs que les persones han cercat a Internet aquest producte o servei que la teva empresa ofereix a Menorca.

 

Les empreses a Menorca necessiten una gestió professional en les seves xarxes socials

La majoria d’empresaris no tenen temps per dur l’administració i gestió de les seves xarxes socials. I ja sabem que «com més frisses, més tropisses». Per açò, a Bro Marketing trobaràs l’ajuda que estàs cercant per aconseguir els teus objectius de marketing i captar el teu públic objectiu dins i fora de Menorca.

Què és social media?

Abans de res, ham de tenir molt clar a què ens referim amb social media en el context empresarial. Social media es refereix a la relació de potencial client amb les xarxes socials. En altres paraules, les xarxes socials són el nou mostrador de la teva botiga. Quan un passa pel carrer i veu un mostrador polit, es fixa i possiblement entra a veure els productes. De la mateixa forma, si tens un bon perfil en les xarxes socials crearàs una confiança en els usuaris que farà que vulguin saber més, et visitin, i tenguis més probabilitats que acabin comprant.

Serveis de gestió i estratègies de xarxes socials per a negocis a Menorca

Optimizació de perfils a xarxes socials

Projectam la millor imatge del teu negoci, una que transmet el que ets, com ets i el que ofereixes.

Creació de contingut

Ens encarregam de crear i seleccionar el contingut més adequat per a cada xarxa social. Som una cadena de producció de tota mena de contingut: textos, articles, imatges, vídeos i tot tipus de campanyes de pagament en les xarxes socials.

Gestió d'interaccions

Gestionam la resposta de totes les opinions que els seguidors realitzin en els perfils socials dels nostres clients.

Anàlisi de resultats

Mesuram els resultats per avaluar si s'està aconseguint allò desitjat, o si és moment de fer canvis per millorar i així aconseguir les metes.

Social Media en Menorca

Tenim rotllo

I li donam a la teva empresa. Ja no n'hi ha prou amb tenir un bon producte: ha arribat el moment de saber seduir amb ell. Cada marca té la seva pròpia personalitat, i nosaltres t'ajudam a aconseguir la teva.

som joves

La teva empresa no serà una empresa "carca" a les nostres mans. Mai s'és massa jove o massa vell, excepte quan els teus clients et demanen fer un compte de TikTok. En aquest cas, la joventut guanya.​

Som perfeccionistes

Feim les coses bé, no només per tu sinó per nosaltres. Ens agrada lliurar les coses a temps, i sentir-nos orgullosos del nostre treball.

Vull gestionar de manera eficient les meves xarxes socials amb Bro Marketing!​