Sin título-1

Generam idees

A Bro Marketing, ara més que mai, marketing i creativitat són un. En un món saturat d’imatges i estímuls, el teu negoci necessita brillar per sobre de la resta de la forma més creativa possible. El teu client potencial vol imatges que inspirin, històries que emocionin, i motius que convencin. Açò és amb el que feim feina.

Som els teus bros

Bro” és una expressió que empram per denotar confiança i dirigir-nos a les nostres amistats. Utilitzam aquesta paraula per tractar de “germans” als nostres interlocutors. En altres paraules: som els teus fidels companys, i entenem que per  ser els teus bros hem de dir-te el que pensam que està malament, i fer brillar el que està bé. Un bro t’allunyarà de modes passatgeres, i et guiarà cap a les tendències efectives. Un bro serà aquí quan les coses surtin bé, i quan necessitin millorar. Si no, quina classe de bros seríem? 

BRO_20210203_Maria

Maria Pons

Founder & Marketing Director

Llicenciada en Marketing Digital i Màster en Neuromarketing. M’encarreg de l’estratègia de marca, i sóc la que estarà darrere de les xarxes socials del teu negoci. M’encanta estar enfront de la pantalla dissenyant pàgines web i organitzant campanyes d’email marketing, però el que més m’apassiona és el sushi. 

La meva il·lusió és que les empreses de Menorca estiguin en les primeres posicions de Google, i poder aconseguir-ho treballant des d’una furgoneta camperitzada.