No anàvem a presentar-nos sense un regal de benvinguda

Encarrega’ns el teu disseny web a Menorca i et renovam el teu logo d’empresa. Completament GRATIS!

Diseño web en Menorca

Digitalitza el teu negoci

A Bro Marketing cream dissenys web que ajudaran la teva empresa a diferenciar-se de la competència. Obtindràs una pàgina web professional i 100% adaptada a la imatge de marca de la teva empresa local.

 

Pàgines web per a empreses locals

Cream pàgines web pensades per a petits negocis (restaurants, floristeries, hotels, perruqueries…). Dissenyam reformes de webs que s’han quedat obsoletes, o projectes que començam de zero perquè tot torni a brillar, com diu Dani Martín.

Disseny web A menorca

Diseño web en Menorca

DISSENY GRÀFIC

La usabilitat ha d’anar sempre acompanyada d’un bon disseny. No ho sabem fer d’una altra forma: incluim el servei de disseny gràfic i imatge en totes les nostres pàgines web.

Diseño web en Menorca

RESPONSIVE

Ens apostam el que sigui al fet que cada vegada navegues més per Internet des del teu mòbil que des del teu ordinador. És per açò que només dissenyam webs que s’adapten totalment a la grandària de la  pantalles dels diferents dispositius existents.

Diseño web en Menorca

Geolocalizació

Google Maps amb la teva pàgina web, perquè els usuaris turistes o menorquins puguin trobar-te fàcilment i accedir ràpidament als teus serveis.

renovar-se o morir

2020: L’any en què el coronavirus va canviar per sempre la manera de comprar segons l’estudi realitzat per IAB

1 %
d'espanyols

Utilitzen internet com a canal de compra

1 %
d'espanyols

Anomenen la comoditat com el motiu principal de la compra en línia

1 %
d'espanyols

Esperen uns certs moments (descomptes, rebaixes, Black Friday) per realitzar compres

SOM ARTISTES DIGITALS

Marcam la diferència entre una pàgina web normal i un disseny web exclusiu. Dissenyam webs orientades a la conversa i captació de leads, sempre amb un bon disseny únic i personalitzat. Com pots comprovar, no ens agraden les imatges d’estoc que solen utilitzar les agències de marketing: preferim allò únic i personal. Per açò, et prometem que la teva web serà tan especial com la nostra.

Som una petita gran 

AGENCIA CREATIVA A MENORCA

Inici del projecte

Ens reunim i ens expliques tot el que vulguis sobre la teva nova web: quina és la pàgina dels teus somnis, quantes pàgines vols, en quins idiomes vols presentar-te al món, quin és el client a qui et dirigeixes...

Manos a la obra

Dissenyam els primers esborranys. Te'ls presentam, i ens informes si hi ha canvis o suggeriments que t'agradaria veure plasmats… O si anam per bon camí! Ho xerram tot conjuntament, i ho aplicam a la teva nova web.

Proposta final

Et mostram la teva nova web amb totes les pàgines dissenyades i desenvolupades. Feim les últimes revisions i realitzam les correccions finals.

Et formam... I a mostrar-ho al món!

Pujam la teva web perquè sigui visible per a tot el món, i si vols encarregar-te de tot a partir de llavors, et feim una formació perquè tenguis els coneixements bàsics de com autogestionar el contingut de la teva web.