SEO I SEM
Per què necessit SEO i SEM en el meu negoci?

Segurament aquestes sigles et sonen a xinès mandarí, però has de saber que són dos bàsics imprescindibles en les estratègies de posicionament web a Menorca. No n’hi ha prou amb fer una pàgina web visualment atractiva: la teva pàgina web ha d’estar optimitzada per aparèixer en les primeres posicions dels cercadors. En una situació tan excepcional com l’actual, el coronavirus pot resultar el final per a moltes empreses a Menorca, o un nou ressorgir, si es prenen les decisions adequades. Per açò, les marques han de cuidar més que mai les seves estratègies SEO enfront del que pugui ocórrer.

 

La gent cerca la teva empresa a Google

Quan anam de vacances fora de Menorca, cercam informació sobre els serveis a través de Google: on podem anar a menjar, activitats que podem fer, les millors botigues per comprar souvenirs, la ubicació de l’allotjament que ham reservat… Tant els turistes com els menorquins esteim acostumats a cercar en el nostre estimat amic Google. Per aquesta raó, els que inverteixin temps i doblers en el posicionament web a Menorca aconseguiran diferenciar-se de la resta.

Quina DIFERENCIA hi ha ENTRE SEO i SEM?

El SEO (Search Engine Optimization) es tracta d’una eina per augmentar el trànsit de la teva web de forma gratuïta, perquè no es paga per cada clic (a diferència del SEM). En altres paraules, és el conjunt de processos i estratègies que ajuden a millorar la visibilitat de les pàgines a internet, amb la finalitat d’incrementar visibilitat, vendes o qualsevol altre objectiu proposat pel negoci. És una tècnica molt rendible per a la salut de la teva web, encara que els resultats no són d’un dia per un altre: es necessita temps, i el gran secret està en fer-ho amb paciència i afecte.

D’altra banda, el SEM persegueix el mateix objectiu de tenir més visibilitat en els motors de cerca, però es refereix a la promoció d’un lloc web mitjançant l’ús d’anuncis de pagament a través de plataformes com Google Ads. Per aquesta raó, el SEM és ideal per a campanyes concretes com el Black Friday, rebaixes, estiu, Setmana Santa o Nadal.

El posicionament SEO aconseguirà més visibilitat i més vendes

1 %
dels clicks

Se l’emporta el primer resultat en Google. La conclusió de l’estudi: és vital estar en la primera pàgina de resultats de Google (I com més a dalt, millor!)

1 %
dels usuaris

Hi ha una broma que diu: “On enterraries alguna cosa que no vols que ningú més trobi?“

Resposta: “A la segona pàgina de Google.”

Pot sonar a tonteria, però és cert. La conclusió de l’estudi és que si no estàs a la primera pàgina, no existeixes.

El nostre procés per al posicionament web a Menorca

ens reunim

Ens expliques quins són els teus objectius per obtenir la màxima informació possible i definir quina és la millor estratègia pel teu negoci

analitzam

Realitzam una recerca i una anàlisi de la teva web, per trobar les paraules clau més rellevants, amb l'objectiu de millorar la visibilitat de la teva pàgina web. 

optimitzam

Detectam els errors i perfeccionam qualsevol detall per millorar el posicionament web del teu negoci a Menorca.​ 

linkbuilding

Construïm accions destinades a augmentar el nombre i la qualitat dels enllaços entrants a la teva pàgina web, amb l'objectiu d'augmentar la posició en els motors de cerca. 

ha arribat el teu moment!

És hora de potenciar la teva visibilitat a Internet. Et convidam a un cafè mentre ens contes més sobre el teu projecte. No et quedis obsolet: nosaltres t’ajudam a ser visible i accessible a Menorca i per tot el món.