Una imatge val més que mil paraules

Recordam el 80% del que veim enfront del 20% del que llegim. En altres paraules, les imatges aconsegueixen transmetre molta més informació en comparació amb altres formats. Així que ensenya el que fas i el que ets, mostra la teva història al món.  L’única cosa que necessites és un bon servei de fotografia i vídeo a Menorca. Els teus consumidors et valoraran positivament i et recordaran més i millor.

Fotos y videos corporativos en Menorca Bro Marketing.
imagen corporativa en Menorca Bro Marketing.
Sabem el potencial que tens, només fa falta mostrar-lo

Avui més que mai, vivim en un món saturat de milions de fotos i vídeos. Pensa en un simple fulletó, una pàgina web, Instagram o una tanca publicitària als carrers. Una mala imatge pot fer malbé tot el potencial que tens. Nosaltres sabem que ets un crack en el que fas, però no saps com mostrar-ho al món. Tranquil, nosaltres ens encarregam de fer-ho.

Fotografia i vídeo a Menorca

Fotografia i vídeo publicitaris

Creem fotos i vídeos originals per al teu negoci. Els teus clients volen veure't en totes les plataformes: xarxes socials, tanques publicitaris, flyers publicitaris o en la teva pàgina web.

fotografia i vídeo corporatius

Vam mostrar quina és la història que hi ha darrere del teu negoci. Guanya't la confiança dels teus clients ensenyant qui hi ha darrere de la teva empresa.

fotografia i vídeo per esdeveniments

Si estàs pensant en participar en alguna fira de negocis, en algun concurs o qualsevol esdeveniment, ens teletransportam allà per gravar tots els moments i que quedi tot en un record únic.

És hora de crear fotos originals!

Ara és el teu moment per ensenyar al món d’una forma creativa qui ets. Nosaltres ens encarregam de tot, edició inclosa! Treballam per a qualsevol sector, ja sigui turisme, indústria, alimentació, tèxtil, hosteleria, nàutica… No tiram simples fotos, sinó que fotografiam amb estil i gust seguint la teva imatge de marca.

Bro Marketing Menorca